PVC vloeren

PVC vloer laten leggen in Groningen?

Voor het laten leggen en leveren van de perfecte pvc vloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Pvc dryback (plak)

Een pvc dryback vloer is een vloer die rechtstreeks op een geëgaliseerde betonvloer wordt verlijmd. Pvc dryback heeft ook een aantal belangrijke voordelen. Deze vloeren laten namelijk veel warmte door (zeer geschikt voor vloerverwarming), veroorzaken weinig geluid, zijn makkelijk in het onderhoud en beschikken over een hoge puntbelasting. Wij hebben pvc dryback vloeren van verschillende prijsklassen, kleuren en motieven in de collectie. Geschikt voor zowel woon- als projectgebruik.

Diktes en slijtlaag:

Pvc dryback vloeren worden geproduceerd in verschillende diktes. Standaard is de keuze tussen 2,00 mm dikke vloeren met 0,3 mm slijtlaag of een 2,5 mm dikke vloer met 0,55 millimeter slijtlaag of voor extreem belaste vloeren 3,00 mm dikke vloeren met 0,7 mm slijtlaag . Wij adviseren u graag bij de vraag welke vloer het beste is voor een ruimte of toepassing. Alle dryback vloeren zijn geschikt voor zowel woon- als projectgebruik.

Pvc click

Een klik PVC vloer heeft een hoge slijtweerstand en is zeer geschikt voor intensief gebruik. Klik PVC vloeren kunt u gemakkelijk zelf leggen net als laminaat. Klik PVC wordt ook vaak PVC laminaat genoemd. Een klik PVC vloer is daarnaast vocht bestendig en kan deze dus ook in de keuken of badkamer gelegd worden.

Er zijn diverse merken en type klik pvc vloeren op de markt. De vloeren verschillen in de dikte van de plank, of er een ondervloer nodig is of niet, het materiaal en de dikte van de slijtlaag. De keuze voor het materiaal is belangrijk voor welke ruimte u de vloer gebruikt en wat de ondervloer is. De keuze voor de dikte van de slijtlaag is belangrijk voor de intensiteit van het gebruik van de vloer. Gebruikt u de vloer in een winkel, woonkamer of slaapkamer? Wij adviseren u hier graag over wat u het best gebruiken kan.

Op de afbeelding ziet u een selectie van onze pvc vloeren, voor het hele assortiment kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u met het uitzoeken van de juiste vloer!

Diamond collection VM1
Diamond collection VM1
Diamond collection VM2
Diamond collection VM2
Diamond collection VM3
Diamond collection VM3
Diamond collection VM4
Diamond collection VM4
Diamond collection VM5
Diamond collection VM5
Diamond collection VM6
Diamond collection VM6
Diamond collection VM7
Diamond collection VM7
Diamond collection VM8
Diamond collection VM8
Diamond collection VM9
Diamond collection VM9
Diamond collection VM10
Diamond collection VM10

Recent gelegde PVC vloeren in Groningen:

Neem contact op:

*Verplichte velden