PVC vloeren

PVC vloeren laten leggen in Groningen

Bent u toe aan een gloednieuwe vloer die nog jaren meekan en met de grootste zorg wordt geplaatst? Zoek dan niet verder. Bij Project en Stoffeerbedrijf Knot bent u aan het juiste adres. Wij leveren en leggen, indien gewenst, hele mooie PVC vloeren. Wij werken met twee soorten PVC vloeren: PVC dryback vloeren en PVC click vloeren. Van beide varianten hebben wij een zeer breed assortiment waaruit u een keuze kunt maken. Beide vloeren zijn voorzien van enkele aantrekkelijke aspecten die u over de streep kunnen trekken.

PVC dryback vloer

Deze PVC vloeren worden rechtstreeks op een geëgaliseerde betonvloer gelijmd. Deze vloeren hebben we beschikbaar in veel verschillende prijsklassen, kleuren, motieven en diktes. De dikte van de vloer hangt samen met de slijtlaag. Deze veelzijdige vloer kan door particulieren aangeschaft worden voor de woning, maar ook bedrijven kunnen deze vloer goed gebruiken voor bepaalde projecten. PVC dryback vloeren brengen enkele voordelen met zich mee. De vloeren zijn ideaal voor de koudere maanden aangezien ze veel warmte doorlaten. Daarnaast zijn ze voorzien van een hoge puntbelasting. Deze vloeren zijn overigens makkelijk te onderhouden.

PVC click vloer

Als u een PVC clickvloer laat leggen, bent u verzekerd van een vloer met een hoge slijtweerstand. Deze vloeren kenmerken zich door het gemak waarmee de vloeren te leggen zijn. Hierdoor worden deze vloeren ook vaak PVC laminaat genoemd. Laminaat kunt ook heel makkelijk zelf leggen. Deze vloeren zijn bovendien ook nog eens vochtbestendig, waardoor u het leggen niet hoeft te beperken tot de woonkamer en slaapkamers. De PVC click vloeren zijn daarom ook uitermate geschikt voor badkamers en keukens. Net als de PVC dryback vloeren, zijn de PVC click vloeren beschikbaar in verschillende diktes. Bij het kiezen en plaatsen van de juiste vloer, spelen de dikte, de ondervloer en het materiaal een belangrijke rol. Wij adviseren u graag welke vloer u het beste kunt kiezen voor welke ondervloer.

Contact

Wilt u een PVC vloer laten leggen en heeft u behoefte aan professioneel advies? Schroom dan niet en neem contact op met Project en Stoffeerbedrijf Knot. Wij komen uw vloer leggen. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar via: 085-2081735. U kunt ons overigens ook een mail sturen. Ons adres is: Ubbegalaan 1, 9983 PZ te Roodeschool.

Diamond collection VM1
Diamond collection VM1
Diamond collection VM2
Diamond collection VM2
Diamond collection VM3
Diamond collection VM3
Diamond collection VM4
Diamond collection VM4
Diamond collection VM5
Diamond collection VM5
Diamond collection VM6
Diamond collection VM6
Diamond collection VM7
Diamond collection VM7
Diamond collection VM8
Diamond collection VM8
Diamond collection VM9
Diamond collection VM9
Diamond collection VM10
Diamond collection VM10

Recent gelegde PVC vloeren in Groningen:

Neem contact op:

*Verplichte velden