Marmoleum – Linoleum

Marmoleum vloer laten leggen in provincie Groningen?

Voor het laten leggen en leveren van de perfecte en duurzame marmoleum vloer, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn 3 broers (Geert, Rob en Sven) die 1 januari 2019 een eigen bedrijf zijn begonnen in het stoffeer vak. We hebben ruim 25 jaar ervaring en kennis in de stoffering. Ons werk is voor zowel particulieren als ook voor diverse bedrijven. Wij hebben een eigen bus met professioneel stoffeer gereedschap en een grote collectie aan vloeren, gordijnstoffen, zonwering en horren. Zodoende komen wij voor al uw vragen of advies over deze producten graag bij u thuis langs met stalen om te kijken naar een passende oplossing. Heeft uw vragen of advies nodig of zoekt u iets nieuws neem dan gerust contact op.

Marmoleum duurzaam

Marmoleum is een veelzijdige vloer, verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Maar wat marmoleum nou echt bijzonder maakt is het milieuvriendelijke karakter van deze vloer. Geheel CO2 neutraal en draagt daarmee niet bij aan de klimaatverandering. Het is zelfs de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld. Dit komt door de grondstoffen van marmoleum, dit product is uit bijna 100% gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen, zoals lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. Van deze grondstoffen is 43% gerecycled en daarnaast volledig biologisch afbreekbaar. Ook worden de vloeren gemaakt in fabrieken die draaien op 100% groene energie.

Over marmoleum

Bij Marmoleum is het belangrijk dat er een ge√ęgaliseerde ondervloer wordt geplaatst. Op die manier ben je er zeker van dat de vloer strak en zonder oneffenheden wordt geplaatst, dit is belangrijk want bij deze vloeren komen oneffenheden in de ondervloer snel en zichtbaar naar boven.

Bij Marmoleum is het belangrijk om er rekening mee te houden dat agressieve schoonmaakmiddelen de vloer weinig goeds doen. Er zijn speciale schoonmaakmiddelen voor Marmoleum, wij adviseren om hier gebruik van te maken.

Omdat Marmoleum een natuurproduct is, neemt het snel de omgevingswarmte aan. Ook kan Marmoleum prima gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming.

Op de afbeelding ziet u een selectie van onze marmoleum vloeren, voor het hele assortiment kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u met het uitzoeken van de juiste vloer!

Een greep uit ons assortiment marmoleum:

Recent gelegde marmoleum vloeren in Groningen:

Neem contact op:

*Verplichte velden