Laminaat & parket

Parket of laminaat laten leggen in Groningen?

Wij zijn 3 broers (Geert, Rob en Sven) die 1 januari 2019 een eigen bedrijf zijn begonnen in het stoffeer vak. We hebben ruim 25 jaar ervaring en kennis in de stoffering. Ons werk is voor zowel particulieren als ook voor diverse bedrijven. Wij hebben een eigen bus met professioneel stoffeer gereedschap en een grote collectie aan vloeren, gordijnstoffen, zonwering en horren. Zodoende komen wij voor al uw vragen of advies over deze producten graag bij u thuis langs met stalen om te kijken naar een passende oplossing. Heeft uw vragen of advies nodig of zoekt u iets nieuws neem dan gerust contact op.

Over parket en hout

Een houten vloer geeft een huis karakter en een warmere aanblik. Een houten vloer of parketvloer past prachtig bij een oude boerderij of een klassiek herenhuis. Maar hout heeft wel onderhoud nodig. Houten vloeren zijn het best schoon te houden met een lauw sopje met speciale houtzeep waarin oliën zitten die het hout beschermen en voeden. Hout werkt, dat betekend dat de houten vloer reageert op temperatuurwisselingen en luchtvochtigheid door te krimpen en uit te zetten. Bij meerdere lagen parketvloer wordt de werking geminimaliseerd doordat de tussenlagen haaks op elkaar liggen.

Op de afbeelding ziet u een selectie van onze laminaat en parket vloeren, voor het hele assortiment kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u met het uitzoeken van de juiste vloer!

Een greep uit ons assortiment laminaat en parket vloeren:

Neem contact op:

*Verplichte velden