Laminaat & parket

Laminaat of parketvloer laten leggen in Groningen.

U kent het vast wel: u bent uw oude vloer helemaal zat of er moet dringend een nieuwe vloer worden gelegd omdat uw huidige vloer is versleten. In beide gevallen kunt u terecht bij Project en Stoffeerbedrijf Knot. Wij bieden een hoop verschillende houten vloeren aan. Hieronder vallen de laminaatvloeren en de parketvloeren. Deze houten vloeren hebben wij in verschillende soorten, kleuren, stijlen en diktes. Het verschil tussen deze vloeren is dat laminaat een mix is tussen hout en kunststof en dat parket voornamelijk uit hout bestaat. De parketvloer is de duurdere variant, omdat hout een dure grondstof is. Beide vloeren hebben een mooi en klassiek uiterlijk. Deze vloeren zullen zeker niet misstaan in een herenhuis of boerderij. Ook voor een normale woning kunnen deze vloeren prima worden gebruikt.

Onderhoud een houten vloer

Een houten vloer geeft een alledaags, klassiek uiterlijk en voorziet uw woning van een prachtige uitstraling. Zowel laminaat als een parketvloer heeft ook enig onderhoud nodig. Houten vloeren zijn redelijk makkelijk schoon te houden. Met een lauw sopje en speciale houtzeep kunt u uw hele vloer schoonmaken. De speciale houtzeep zorgt er bovendien voor dat het hout beschermd en gevoed wordt. Het gebruik van deze olie is ook belangrijk, omdat hout heel gevoelig is voor temperatuursveranderingen en luchtvochtigheid. Als het koud is, kan hout krimpen en bij warmte kan het hout gaan uitzetten. Daarom is het belangrijk om het hout van tijd tot tijd goed te onderhouden, zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten.

Contact

Wilt u een parketvloer of laminaat laten leggen in Groningen en omgeving en heeft u bovendien behoefte aan professioneel advies? Schroom dan niet en neem contact op met Project en Stoffeerbedrijf Knot en wij komen uw vloer leggen. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar via: 085-2081735. U kunt ons overigens ook een mail sturen. Ons adres is: Ubbegalaan 1, 9983 PZ te Roodeschool.

Een greep uit ons assortiment laminaat en parket vloeren:

Neem contact op:

*Verplichte velden